fbpx
skip to Main Content

Kancelarija za poslovnu podršku Centra za inovativnost i preduzetništvo Univerziteta u Zenici: PREPORUKE

Kancelarija za poslovnu podršku CIP-a UNZE-a želi studentima Univerziteta u Zenici ukazati na sljedeće pozive:

 

  • „Dođi, uči i zaposli se“ – poziv za praksu

 

“Hidroinženjering & Economic”d.o.o. raspisao jepoziv za praksu. Mogu se prijaviti studenti različitih profila, tj. s Ekonomskog, Pravnog, Građevinskog, Mašinskog, Prirodno-matematičkog ili drugih srodnih fakulteta.

Praksa traje četiri mjeseca, počevši od 15. februara 2016., uz plaćene troškove prijevoza i hrane. Rok za prijavljivanje je 05. 02. 2016. Cjelovit poziv je na https://www.cerk.info/wp-content/uploads/2016/01/Economic-praksa.pdf

(ZAPOSLI SE! Onima koji pokažu inicijativu, snažnu volju i želju za usavršavanjem, te marljivost i dobru sposobnost organizacije, nudi se i mogućnost zaposlenja.

Zainteresovani(e) treba da pošalju: biografiju, fotografiju i motivaciono pismo na e-mail adresu: karijera@hidroinzenjering.com s predmetom poruke: “Dođi, uči i zaposli se”).

 

  • Startup Europe Week (SEW) u Mostaru

Inicijativa „Startup Europe Week“ se svake godine početkom februara istovremeno održava u brojnim evropskim gradovima u preko 40 država, a ove godine na mapi je Bosna i Hercegovina, i to s čak dva grada – Sarajevo i Mostar!

SEW je dvosatna besplatna konferencija (uz izložbeni prostor) gdje će govornici dati konkretne savjete i primjere podrške i resursa za poduzetnike. Na kraju su planirani kratki intervjui s uspješnim startupima iz SPARK-a, a nakon toga i druženje. Organizatori SEW-a u Mostaru su Poslovni park SPARK i Razvojna agencija REDAH.

SEW će se održati u prostorijama SPARK-a, 4. februara 2016., s početkom u 14 sati. Događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa se što prije prijavite klikom na “Buy tickets” na https://www.amiando.com/sew-mostar

UNIVERSITY OF ZENICA

Fakultetska 3
72000 ZENICA
BOSNIA & HERZEGOVINA

Unze logo bijeli

tel. +387 32 444 420, 444 421
fax. +387 32 444 431
E-mail: rektorat@unze.ba

Back To Top