fbpx
skip to Main Content

Konkurs za zaposlenike Univerziteta u Zenici za mobilnost u akademskoj 2021/22.godini u okviru programa Erasmus saradnja s partnerskim zemljama KA107- Univerzitet u Saarlandu, Njemačka

Konkurs Za Zaposlenike Univerziteta U Zenici Za Mobilnost U Akademskoj 2021/22.godini U Okviru Programa Erasmus Saradnja S Partnerskim Zemljama KA107- Univerzitet U Saarlandu, Njemačka

Ured za međunarodnu saradnju Univerziteta u Zenici objavljuje konkurs  za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja zaposlenog po Ugovoru o radu na Univerzitetu za teaching ili training mobilnost. Za realizaciju mobilnosti su predviđene stipendije te putni troškovi koji se izračunavaju na osnovu izračuna na EC distance calculator. Univerzitet je zaključio sporazum sa navedenim univerzitetom u okviru sljedećih polja studija: pravo, jezici i materijali.

Rok za prijavu: 17.04.2022.godine

 

Dokumentacija za prijavu:

  • Europass CV
  • Motivaciono pismo
  • Mobility Agreement for Teaching/Mobility Agreement for Training (potrebno je jasno definisati/predložiti program mobilnosti)
  • Važeći pasoš;

 

Skeniranu dokumentaciju dostaviti na e-mail adresu unzeerasmus@gmail.com

 Nepotpune i neblagovremeno podnesene prijave neće se razmatrati.

Izabrani kandidati/kandidatkinje dužni su se prije  početka mobilnosti te po povratku s inostrane institucije, shodno Pravilniku o mobilnosti,  Uredu za međunarodnu saradnju dostaviti traženu dokumentaciju.

 

Informacije o Univerzitetu, smještaju,  kursevima jezika, katalog predmeta i druge informacije možete pronaći na sljedećim linkovima:

http://www.uni-saarland.de/campus/studium/vorlesungsverzeichnis.html

http://www.uni-saarland.de/en/global/welcome-center/accommodation

http://www.unisaarland.de/campus/studium/studienorganisation/semestertermine/ws2016.html

http://www.uni-saarland.de/sprachkurse-dafhttp://www.szsb.uni-saarland.de

Za dodatne informacije se možete obratiti lično u Ured za međunarodnu saradnju Univerziteta u Zenici, ili putem maila amra.muslic@unze.ba i tel. 032 444 420.

UNIVERSITY OF ZENICA

Fakultetska 3
72000 ZENICA
BOSNIA & HERZEGOVINA

Unze logo bijeli

tel. +387 32 444 420, 444 421
fax. +387 32 444 431
E-mail: rektorat@unze.ba

Back To Top
×Close search
Search