skip to Main Content

KONKURS za zaposlenike Univerziteta u Zenici za mobilnost u akademskoj 2023/24. godini u okviru programa Erasmus+ saradnja s partnerskim zemljama KA171-„Stanislaw Staszic University of Applied Sciences“, Pila, Poljska

Ured za međunarodnu saradnju Univerziteta u Zenici objavljuje konkurs  za mobilnost osoblja zaposlenog po Ugovoru o radu na Univerzitetu za teaching/training mobilnost. Za realizaciju mobilnosti su predviđene stipendije te putni troškovi koji se izračunavaju na osnovu izračuna na EC distance calculator. Univerzitet je zaključio sporazum sa navedenim univerzitetom za studijska polja u oblasti inžinjerstva, ekonomije i jezika a mobilnost je potrebno realizovati do kraja akademske godine.

Rok za prijavu: 10.05.2023.

Dokumentacija za prijavu:

  • Europass CV
  • Motivaciono pismo
  • Plan rada/ program mobilnosti (Mobility Agreement for Teaching/Training)
  • Važeći pasoš

Skeniranu dokumentaciju dostaviti na e-mail adresu unzeerasmus@gmail.com

Plan rada za teaching/training mobilnost akademskog/administrativnog osoblja treba sadržavati raspored za pet radnih dana sa naznačenim aktivnostima po danu te odsjek na koji se zaposlenik prijavljuje. Nastavno  i nenastavno osoblje se prijavljuje na odsjeke koji su u skladu sa njihovim naučnim referencama/izborom u zvanje/radnim mjestom koje obavljaju , tj. za predmet ukoliko se prijavljujete za teaching mobilnost. U program mobilnosti se unosi planirano vrijeme implementacije mobilnosti (5 radnih dana+ 2 dana putovanja) a isto će biti naknadno usaglašeno sa partnerskim univerzitetom.

Nepotpune i neblagovremeno podnesene prijave neće se razmatrati.

Izabrani kandidati/kandidatkinje dužni su prije  početka mobilnosti te po povratku s inostrane institucije, shodno Pravilniku o mobilnosti,  Uredu za međunarodnu saradnju dostaviti  dokumentaciju za realizaciju mobilnosti/Izvještaj i ostalu dokumentaciju.

Za dodatne informacije se možete obratiti lično u Ured za međunarodnu saradnju Univerziteta u Zenici, ili putem maila amra.muslic@unze.ba i tel. 032 444 420.

UNIVERSITY OF ZENICA

Fakultetska 3
72000 ZENICA
BOSNIA & HERZEGOVINA

Unze logo bijeli

tel. +387 32 444 420, 444 421
fax. +387 32 444 431
E-mail: rektorat@unze.ba

Univerzitet u Zenici 2024 - Sva prava zadržana

Back To Top
Search
en_USEN