fbpx
skip to Main Content

Kancelarija za poslovnu podršku Centra za inovativnost i preduzetništvo UNZE-a: PREPORUKE


Marketinška praksa u Španiji

Poziv Škole za finansije i menadžment u Frankfurtu za Takmičenje u pisanju
(nagrada: putovanje u Frankfurt)

Kompanija “Spain Internship“ poziva mlade ljude sa iskustvom u oblasti društvenih medija, marketinga i administracije da se prijave za četveromjesečno stažiranje u Španiji. Zadaci pripravnika bit će da pomognu u razvoju i održavanju web-stranica, ažuriranju profila na društvenim mrežama, razvijaju i provode onlajn kampanje.
Osobe, koji se žele prijaviti, treba da: tečno govore engleski jezik, znaju raditi u Photoshopu, a poznavanje još jednog stranog jezika je plus.
Naknada za pripravnike je 350 EUR mjesečno za 40 sati rada sedmično.
Poziv za prijave je stalno otvoren.
Škola za finansije i menadžment u Frankfurtu (Njemačka) poziva diplomce u oblasti ekonomije, menadžmenta i finansija da se prijave na Takmičenje u pisanju. Da bi se prijavili kandidati treba da napišu motivaciono pismo i navedu zašto bi baš oni trebalo da budu pobjednici. Nagrađeni takmičari dobit će putovanje u Frankfurt, gdje će posjetiti Školu za finansije i menadžment, koja je izvor novih, naprednih ideja i razmišljanja u oblasti finansija, biznisa i menadžmenta.
Sve troškove putovanja u potpunosti će finansirati Škola za finansije i menadžment u Frankfurtu. Rok za prijave: 5. maja 2016.
Više informacija na: https://www.hocu.ba/index.php/hocu.priliku/barselona-marketinska-praksa/ ili https://www.mreza-mira.net/41676-barselona-marketinska-praksa/#sthash.pbciju8U.dpuf Više informacija na: https://www.hocu.ba/index.php/hocu.priliku/takmicite-se-i-osvojite-putovanje-u-frankfurt/ ili https://www.mreza-mira.net/41678-takmicite-se-osvojite-putovanje-u-frankfurt/#sthash.Xhk8FaTm.dpuf

UNIVERSITY OF ZENICA

Fakultetska 3
72000 ZENICA
BOSNIA & HERZEGOVINA

Unze logo bijeli

tel. +387 32 444 420, 444 421
fax. +387 32 444 431
E-mail: rektorat@unze.ba

Back To Top
×Close search
Search