Rondine Cittadella della Pace stipendija

Rok: 26.01.2018.

Ukoliko ste završili dodiplomski studij i želite nastaviti daljnje obrazovanje iz oblasti različitih tema vezanih za izgradnju mira i rješavanje sukoba kroz sudjelovanje na različitim treninzima i seminarima, ovo je prilika za vas. Rondine Cittadella della Pace poziva bh. studente da se pridruže njihovom programu obuke 2018/2020. godine. Odabranim mladim stručnjacima će biti omogućena finansirana stipendija (putne troškove pokriva kandidat).

U prilogu možete saznati više o ovom programu, uslovima za prijavu i iznosu stipendije, opis organizacije i programa, tražene osobine za potencijalne učesnike / studente i prijavni formular.

Svi potencijalni kandidati koji se žele prijaviti treba da budu starosne dobi od 21 do 28 godina, završen dodiplomski studij iz oblasti civilnog društva i spremni provesti dvije godine svog života radeći na različitim temama vezanim za izgradnju mira i rješavanje sukoba kroz sudjelovanje na različitim treninzima i seminarima, zajedno s akademskim programom (master ili neki drugi veći oblik specijalizacije).

Rok za prijavu je 26. januar 2018. godine.

Svi potrebni dokumenti trebaju biti poslani na international@rondine.org.

Za daljnje informacije posjetite sljedeću vezu: www.rondine.org/en ili pišite na international@rondine.org ako trebate određena pojašnjenja o prijavi (te informacije su uključene u paket).