Besplatna škola fotografije za studente Univerziteta u Zenici! Prijavite se!

Besplatna škola fotografije za studente Univerziteta u Zenici! Prijavite se!

“PROF komunikacije” organiziraju besplatan seminar: “Naša škola fotografije i video zapisa-moćno sredstvo vizualne komunikacije”

Dragi mladi ljudi, studenti, učenici, entuzijasti i ljubitelji fotografije i tehničke kulture!

Samo za vas, 21. i 22. decembra/prosinca, 2018.godine, u prostorijama Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici, PROF komunikacije organiziraju seminar, radionicu i izložbu gdje ćete se upoznati sa osnovama komuniciranja putem fotografije. Ako ste ljubitelj fotografije i želite naučiti rukovati profesionalnom opremom, onda je ovaj seminar za vas. Ukoliko želite naučiti nešto i o vizualnom foto komuniciranju putem  mobitela, i o tome ćete imati priliku čuti na našoj radionici u okviru “Naše škole fotografije i video zapisa” koju će voditi Ensad Adilović –Kinez, iskusni fotograf i Alisa Vrabac, komunikologinja i koordinatorica projekta.

Osim zabavnog druženja sa iskusnim i dinamičnim profi fotografom i drugim stručnjacima iz oblasti komuniciranja, imat ćete priliku da svoju fotografiju na zadatu temu izložite na našoj maloj izložbi koja će se održati drugi dan seminara. Svi učesnici će dobiti certifikate, a pobjednike očekuju i nagrade!

Požurite se prijaviti!

Broj mjesta je ograničen.

Prijave na email adresu – dervisa.zahirovic@gmail.com