BUDI STUDENT NA JEDAN DAN

BUDI STUDENT NA JEDAN DAN

Univerzitet u Zenici organizuje predstavljanje svojih osam fakulteta i mogućnost studiranja na tim fakultetima. Ovim putem Vas želimo obavijestiti, da učenici završnih razreda svih srednjih škola, kao i učenici nižih razreda, imaju mogućnost posjete svim fakultetima Univerziteta u Zenici u periodu od 08.04.2019. godine do 26.04.2019. godine.

 

U okviru provođenja aktivnosti pod nazivom “Budi student na jedan dan”, osnovna ideja i svrha organizovanja posjeta učenika našem Univerzitetu je da pomognemo maturantima pri odabiru adekvatnog studija, uz promociju mogućnosti studiranja i predstavljanje Fakulteta i studijskih programa na Univerzitetu u Zenici. Maturanti će imati priliku da čuju bitne infomacije o Fakultetima i Univerzitetu u Zenici i uz razgledanje promotivnih materijala, razgovaraju sa nastavnicima, saradnicima i studentima Univerziteta u Zenici. Posjete možete organizovati pojedinačno i grupno u navedenom periodu u vremenu od 09,00 do 16,00 sati.

 

U tom smislu se nadamo da ćete, u okviru Vaših nadležnosti i ovlaštenja, pružiti punu podršku i pomoć i da u navedenom terminu omogućite dolazak učenika i njihovih profesora na Univerzitet u Zenici. Biće nam izuzetno zadovoljstvo da maturanti i profesori svih srednjih škola posjete Univerzitet u Zenici.

 

Uz iskrenu zahvalnost, želimo Vam mnogo uspjeha u daljem radu.

Prorektor za nastavu  i studentska pitanja

Red. prof. dr sc. Enes Hašić

 

Kontakt osobe:

Prorektor za nastavu i studentska pitanja na Univerzitetu u Zenici prof. dr sc. Enes Hašić

Sandra Granić;  br. telefona 032 444 421 ili e-mail sandra.granic@unze.ba.