skip to Main Content

KONKURS za zaposlenike Univerziteta u Zenici za mobilnost u akademskoj 2022/23.godini u okviru programa Erasmus saradnja s partnerskim zemljama KA107- CANKIRI KARATEKIN UNIVERZITET, TURSKA

Ured za međunarodnu saradnju Univerziteta u Zenici objavljuje konkurs  za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja zaposlenog po Ugovoru o radu na Univerzitetu za teaching ili training mobilnost. Za realizaciju mobilnosti su predviđene stipendije te putni troškovi koji se izračunavaju na osnovu izračuna na EC distance calculator. Univerzitet je zaključio sporazum sa navedenim univerzitetom u okviru sljedećih polja studija: ekonomija, matematika i informatika, hemija, inžinjerstvo, zdravstvo, pravo, jezici.  Teaching mobilnost se realizuje na turskom jeziku kao i na engleskom ali na studijskim programima koji su organizovani na engleskom.

Rok za prijavu: 31.03.2023. godine

Dokumentacija za prijavu:

Skeniranu dokumentaciju dostaviti na e-mail adresu unzeerasmus@gmail.com.

Nepotpune i neblagovremeno podnesene prijave neće se razmatrati.

Izabrani kandidati/kandidatkinje dužni su se prije  početka mobilnosti te po povratku s inostrane institucije, shodno Pravilniku o mobilnosti,  Uredu za međunarodnu saradnju dostaviti traženu dokumentaciju.

Informacije o Univerzitetu, smještaju,  katalog predmeta i druge informacije možete pronaći na:

https://erasmus.karatekin.edu.tr/learning-mobility-9826-sayfasi.karatekin

https://erasmus.karatekin.edu.tr/default.aspx

bbs.karatekin.edu.tr

Za dodatne informacije se možete obratiti lično u Ured za međunarodnu saradnju Univerziteta u Zenici, ili putem maila amra.muslic@unze.ba i tel. 032 444 420.

UNIVERSITY OF ZENICA

Fakultetska 3
72000 ZENICA
BOSNIA & HERZEGOVINA

Unze logo bijeli

tel. +387 32 444 420, 444 421
fax. +387 32 444 431
E-mail: rektorat@unze.ba

Univerzitet u Zenici 2024 - Sva prava zadržana

Back To Top
Search
en_USEN