skip to Main Content

Studenti Mašinskog fakulteta Univerziteta u Zenici, pobjednici takmičenja ”INNOVATION HACKATHON” na prijemu kod Rektora Univerziteta

U četvrtak, 08.12.2016. godine u prostorijama Rektorata Univerziteta u Zenici, upriličen je prijem studenata Mašinskog fakulteta Univerziteta u Zenica,  koji su učestvovali i pobijedili na  takmičenju  YEP/IEEE Innovation Hackathon Sarajevo 2016. godine sa inovacijom u oblasti obrazovanja – „PiProjector“ (detaljnije pogledajte OVDJE!).

Prof. dr. sc. Dževad Zečić, rektor Univerziteta u Zenici, ugostio je pobjednički tim u sastavu: Harun Hrustić, Armin Bošnjak, Kenan Beganović, Ajla Divoš, Anida Ibrahimagić, Lejla Međić, Nizama Perenda i Ramiz Mujčinoviću, na čelu sa mentorom  mr.sc. Denisom Spahićem, višem asistentom i koordinatorom iDEALab centra i doc. dr. sc. Fuadom Hadžikadunićem,  dekanom Mašinskog fakulteta Univerziteta u Zenici.

Tom prilikom Rektor je čestitao studentima, dekanu i mentoru na izuzetnom uspjehu, te im se zahvalio na promociji Mašinskog fakulteta i Univerziteta u Zenici u najboljem svjetlu, istovremeno izražavajući nadu da je ovo samo jedan u nizu uspjeha studenata našeg Univerziteta. Pobjedničkom timu, Dekanu i mentoru, Rektor  je poželio još mnogo uspjeha u daljnjem radu.

UNIVERSITY OF ZENICA

Fakultetska 3
72000 ZENICA
BOSNIA & HERZEGOVINA

Unze logo bijeli

tel. +387 32 444 420, 444 421
fax. +387 32 444 431
E-mail: rektorat@unze.ba

Univerzitet u Zenici 2024 - Sva prava zadržana

Back To Top
Search
en_USEN